2021-08-24 07:48:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Eljött az ideje annak, hogy valaminek végre pontot tegyél a végére

Napi horoszkóp augusztus 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma visszatér régi dinamizmusod. Nagy kedvvel vágsz bele bármibe, amire hívnak, és te is szívesen kezdeményezel.  Akárhol is vagy, ma mindenütt te leszel a társaság lelke, motorja. Vidíts fel mindenkit!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Már megint túlzottan idealistának bizonyultál, vagy épp ellenkezőleg, túl bizalmatlannak. A csalódásért mindenképpen ezt a túlzást okolhatod, akár túl rózsaszínnek, akár túl feketének látod a dolgokat. A valóság fekete is meg rózsás is. Így szép. A saját hibáidat is fogadd el, hidd el, senki sem tökéletes.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagy terveidről jobb lenne még hallgatni egy kis ideig. Egyrészt azért, mert még nem eléggé dolgoztad ki őket, másrészt azért, mert valaki túlságosan is vevő lehet az információkra. Nehogy mások arassák le annak gyümölcsét, amit kitaláltál!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valamiben kockázatot kell vállalnod. Ehhez azonban jól fel kellene mérned a lehetőségeidet. Mielőtt túlértékelnéd, vagy túlvállalnád magad, beszélj szövetségeseiddel, vagy életed párjával. Utóbbival legelőbb.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ideje lenne végre elengedni, elfeledni a múlt eseményeit, ha tovább akarsz lépni az életben. Különben akármilyen új kezdet csak a régi folytatása lesz; más körülmények között. A megújuláshoz nem árt, ha testileg is megtisztulsz. Kezdj tisztítókúrába!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma jobbnál jobb ötletekkel bombázhat a párod. Ne büntesd őt lekicsinylő mosolygással. Ha csak a tizedét is valósítja meg, már azzal is nagyon sokat tett. Inkább azt értékeld, ami van, mintsem számon kérd azt, ami nincs.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egyre nehezebb lehet megfelelned a család és a munkahely elvárásainak. A kettő persze csak a te lelkedben van konfliktusban egymással, de ez épp elég ahhoz, hogy frusztrálva érezd magát. Ne legyél olyan maximalista!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy apró ajándékkal kedveskedsz ma valakinek, aki igen fontos a számodra. Tudod jól, hogy az illető ennél jóval többet érdemelne. De már ezzel is leveszed a lábáról. A szeretet kölcsönös, és a jövőben is számíthattok egymásra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Eljött az ideje annak, hogy valaminek végre pontot tegyél a végére. Lehet ez valamilyen alkotás, vagy kapcsolat, esetleg munkahelyi konfliktus. A lezárással új erőket szabadítasz fel a lelkedben, amiket végre termőre fordíthatsz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Csak olyan ígéreteket tegyél ma, amiket be is tudsz tartani. Téged mindig a megbízhatóságodról és a szavahihetőségedről ismertek. A kicsinyességet sem lehet felróni neked. Tegyél róla, hogy nagyzolással se vádolhassanak meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzed, nehéz helyzetbe sodortak, és emiatt kerültél ma valamiféle gondba, akár munkahelyi, akár magánéleti fronton, és bármily kicsinység is ez, meglehetősen bosszant. A kesergés helyett lásd meg, hogy ez a helyzet is megmutatja, kire számíthatsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az idő mindenre megoldást jelent. Sőt, van olyan helyzet, amikor a kivárás az egyetlen célravezető taktika. Te nem a türelmedről vagy híres, de ez most egy jó gyakorlat, hogy azt is megtanuld.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: